Köszöntjük a Nagyvarsányi Református Szeretetotthon Honlapján!Gyülekezetünk szeretetotthona 2002-ben nyílt meg 50 férőhellyel, amelyben kényelmes körülmények között 1, 2 és 3 ágyas szobákban élnek a lakók.


A Nagyvarsányi Református Idősek Otthona hagyományos bentlakásos elhelyezést biztosító intézmény.

Az intézmény új, esztétikusan kivitelezett.

Az otthonhoz kert és udvar is tartozik. A külső és belső akadálymentesítés egyaránt megoldott, a lakók fokozott kényelmét és biztonságát szolgálja. Az otthon 100 adagos főzőkonyhával rendelkezik, napi három főétkezést nyújtanak, emellett igény szerint lehetőséget nyújtanak diétás étkeztetésre is, amennyiben a lakó állapota ezt megkívánja.

Az intézmény orvosa heti négy órában rendel, a lakókat a szakorvosi ellátás igénybevételéhez hozzásegítik. Az intézmény biztosítja a testtávoli gyógyászati segédeszközöket és a lakók egyéni gyógyszerszükségleteit is fedezi.

A szociális kapcsolatok ápolására és fennmaradására, az egyéni és csoportos foglalkozások megszervezésére, a szabadidő hasznos és kellemes eltöltésére a vezetés gondot fordít.

Az otthon az egyéni szükségletekhez igazodó ápolást-gondozást, a mentális ellátás és a tevékeny, aktív hitélet lehetőségét nyújtja.

Megközelíthető: tömegközlekedési eszközzel és személygépkocsival egyaránt jól megközelíthető.